Wildlife Gardeners - North American Wildlife Gardening  

Go Back   Wildlife Gardeners - North American Wildlife Gardening > Welcome To The Wildlife Gardeners Forum! > Forum Feedback

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 02-09-2010, 06:22 AM   #1
WG Operations, Facilitator
 
BooBooBearBecky's Avatar
 
Join Date: Dec 2008
Location: Northern Wisconsin
Default Problem embedding uTube Videos

Prior to the server update, simply pasting a uTube video URL into a message would automatically embed the video within the actual message.

After the server update, the gobbeldy gook below appears when pasting a uTube video URL into a message.

<div align="center">
<table class="tborder" cellpadding="6" cellspacing="1" border="0" width="400" style="margin:10px 0">
<thead>
<tr>
<td class="tcat" colspan="2" style="text-align:center">
<a href="" title="You Tube" target="_blank">You Tube</a>
</td>
</tr>
</thead>
<tbody>
<tr>
<td class="panelsurround" align="center"><object width="425" height="350">
<param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/lKHsi9yseic&ap=%2526fmt%3D18&fs=1"></param>
<param name="allowFullScreen" value="true"></param>
<embed src="http://www.youtube.com/v/lKHsi9yseic&ap=%2526fmt%3D18&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" width="425" height="350" wmode="transparent"></embed></object></td>
</tr>
</tbody>
</table></div>


Any ideas or suggestions to resolve this issue?

Creating a link to the URL is a work around for now, but it was nice to have the embedded video within the message/post.

thanks,
BooBooBearBecky
__________________
"Getting your hands dirty is the best way to keep your head clean."
BooBooBearBecky is offline   Reply With Quote
Old 02-10-2010, 12:18 AM   #2
Slapping, Swearing, Itching, Scratching Mosquito Bait
 
swamp thing's Avatar
 
Join Date: Dec 2008
Location: pennsylvania,usa
Default

I'll try one here, Havalotta just posted this one tonight


<div align="center">
<table class="tborder" cellpadding="6" cellspacing="1" border="0" width="400" style="margin:10px 0">
<thead>
<tr>
<td class="tcat" colspan="2" style="text-align:center">
<a href="" title="You Tube" target="_blank">You Tube</a>
</td>
</tr>
</thead>
<tbody>
<tr>
<td class="panelsurround" align="center"><object width="425" height="350">
<param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/o4rWl_ZxqNA&ap=%2526fmt%3D18&fs=1"></param>
<param name="allowFullScreen" value="true"></param>
<embed src="http://www.youtube.com/v/o4rWl_ZxqNA&ap=%2526fmt%3D18&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" width="425" height="350" wmode="transparent"></embed></object></td>
</tr>
</tbody>
</table></div>
swamp thing is offline   Reply With Quote
Old 02-10-2010, 12:24 AM   #3
Slapping, Swearing, Itching, Scratching Mosquito Bait
 
swamp thing's Avatar
 
Join Date: Dec 2008
Location: pennsylvania,usa
Default

Well that didn't work - this time I copied and pasted the URL from the subscribe box to the right of the video at youtube, instead of from the top of the page

YouTube - Colors of Nature: Winter

Weird - it showed up in the preview.
swamp thing is offline   Reply With Quote
Old 02-10-2010, 07:26 AM   #4
Technical Support
 
popowich's Avatar
 
Join Date: Nov 2008
Location: Rochester, New York
Default

To embed a youtube use the link in your address bar :

Problem embedding uTube Videos-youtube-test.jpg <-- Click Me

Example :

YouTube - Organic gardening: How to grow an organic vegetable garden

If you go back and edit the post looks like it turns the youtube back into a text link.

-Raymond
__________________

popowich is offline   Reply With Quote
Old 02-10-2010, 07:30 AM   #5
Slapping, Swearing, Itching, Scratching Mosquito Bait
 
swamp thing's Avatar
 
Join Date: Dec 2008
Location: pennsylvania,usa
Default

That's what I did my first try in this thread - I asked havalotta how she got her youtube video to show up in the thread and she said something to the effect of "hours of practice".
swamp thing is offline   Reply With Quote
Old 02-10-2010, 04:41 PM   #6
WG Operations, Facilitator
 
BooBooBearBecky's Avatar
 
Join Date: Dec 2008
Location: Northern Wisconsin
Default

Thanks for all the suggestions.

I did all the suggestions in the above posts prior to making this post.

I will do a bit more testing, but like I said, I had no problems getting a uTube video embedded prior to the update, but now after the update, I do have a problem.

I'm aiming to get more than just an active link to show up in a post. I want the embedded video player (box) to show up in a post.

Here is an example of an embedded uTube video.....I see this was posted today, so now I'm thinking the problem is on my end.
Easy way to dig holes for trees/shrubs?

BooBooBearBecky
__________________
"Getting your hands dirty is the best way to keep your head clean."
BooBooBearBecky is offline   Reply With Quote
Old 02-12-2010, 12:34 AM   #7
WG Prize & Gift Coordinator
 
havalotta's Avatar
 
Join Date: Apr 2009
Location: Michigan
Default

HELLLLO!

NOW I see why I'm having problems posting the latest video today. You're having problems too!
I can still post the time lapse one all right but the next one I wanted to enter comes in as a text link.....

Sure hope someone figures it out.. I gathered and intended upon putting a few in between the honorable mentions etc in the meteorloogical events contest results...It makes for a better show if the actual video is there and not the link to one.....

I'm going to try entering the fire tornado one here without hitting review to see if it goes in that way....
YouTube - Fire Tornadoes
__________________
The successful woman is the woman that had the chance and took it!

A walk among the elusive Whitetail Deer
havalotta is offline   Reply With Quote
Old 02-12-2010, 12:35 AM   #8
WG Prize & Gift Coordinator
 
havalotta's Avatar
 
Join Date: Apr 2009
Location: Michigan
Default

Nope.
It's not you Booboo.. It's me.... too!
__________________
The successful woman is the woman that had the chance and took it!

A walk among the elusive Whitetail Deer
havalotta is offline   Reply With Quote
Old 02-12-2010, 12:42 AM   #9
WG Prize & Gift Coordinator
 
havalotta's Avatar
 
Join Date: Apr 2009
Location: Michigan
Default

I've tried uploading various videos and all I get is invalid file...
Guess the new system isn't recognizing them.
Clicking and dragging isn't doing it either.....
Hmmm What to do... What to do....
__________________
The successful woman is the woman that had the chance and took it!

A walk among the elusive Whitetail Deer
havalotta is offline   Reply With Quote
Old 02-12-2010, 12:46 AM   #10
Official Plant Nerd
 
Equilibrium's Avatar
 
Join Date: Dec 2008
Default

__________________
"Be who you are and say what you feel, because those who mind don't matter and those who matter don't mind."
- Dr. Seuss
Equilibrium is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
embedding, problem, utube, videos

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -5. The time now is 11:31 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.3.2