Wildlife Gardeners - North American Wildlife Gardening  

Go Back   Wildlife Gardeners - North American Wildlife Gardening > Welcome To The Wildlife Gardeners Forum! > Forum Feedback

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 11-11-2010, 09:35 AM   #1
Salamander
 
NEBogger's Avatar
 
Join Date: Dec 2008
Location: Southeastern Nebraska
Default error

vBulletin Message
Your submission could not be processed because a security token was missing.

If this occurred unexpectedly, please inform the administrator and describe the action you performed before you received this error.


Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.3.2

Anyone know how to fix this? I was able to see the picture in the testing forum. But get this message when trying to post in the regular forum. Thanks for any help.
NEBogger is offline   Reply With Quote
Old 11-11-2010, 09:47 AM   #2
Unicellular Fungi
 
TheLorax's Avatar
 
Join Date: Nov 2008
Default

You mentioned testing forum, to which forum were you referring? By all means please do provide a link to the forum.

What exactly were you trying to do? Were you attempting to create a new thread? If so, in which forum?

We have not made any changes recently that could have resulted in this error message. Popowich will need you to explain exactly what you were doing to enable him to try to help you.
__________________
"In the end we will conserve only what we love; we will love only what we understand; we will understand only what we have been taught."
-Baba Dioum, Senegalese ecologist
TheLorax is offline   Reply With Quote
Old 11-11-2010, 10:18 AM   #3
Salamander
 
NEBogger's Avatar
 
Join Date: Dec 2008
Location: Southeastern Nebraska
Default

I did a search for test thread, entered some info and pictures, then previewed it, every thing seemed okay. I didn't submit it tho.
Then I tried to add text and photos in the Saga of a new bogger thread, after the pictures downloaded, down at the bottom of the window, it said it was sending info to WG, then is when the message pops up. It's been so long, am I simply forgetting something?
NEBogger is offline   Reply With Quote
Old 11-11-2010, 10:58 AM   #4
WG Prize & Gift Coordinator
 
havalotta's Avatar
 
Join Date: Apr 2009
Location: Michigan
Default

NEBogger....
We've found Loading one-two photos at a time works ok.... and will eliminate that message being sent to you.
If you try and upload any more than 1-2 at a time The upload is somehow disabled resulting in THAT message. Grrrrrr

Hope they can get the system back to what it once was....Enabling us to load 4-5 photos all at once.
One-two photos at a time is MUCH more time consuming.
__________________
The successful woman is the woman that had the chance and took it!

A walk among the elusive Whitetail Deer
havalotta is offline   Reply With Quote
Old 11-11-2010, 09:26 PM   #5
Salamander
 
NEBogger's Avatar
 
Join Date: Dec 2008
Location: Southeastern Nebraska
Default

Thanks Havalotta. I was thinking we used to be able to load 4 & 5 at a time, albeit kind of slow. Will try this.
NEBogger is offline   Reply With Quote
Old 11-11-2010, 09:34 PM   #6
Salamander
 
NEBogger's Avatar
 
Join Date: Dec 2008
Location: Southeastern Nebraska
Default

That worked... Now that I think about it, when I testing it, I only submitted two pix. Thanks...
NEBogger is offline   Reply With Quote
Old 11-11-2010, 09:38 PM   #7
Official Plant Nerd
 
Equilibrium's Avatar
 
Join Date: Dec 2008
Default

I've been loading 5 at a time for months.... or at least I could. My camera isn't as big as some of the ones you guys have. I think my pixels are a lot less. Maybe I can't load 5 right now and I don't even know it. I'll check to see if I still can. Maybe they've got a problem again and don't know it?
__________________
"Be who you are and say what you feel, because those who mind don't matter and those who matter don't mind."
- Dr. Seuss
Equilibrium is offline   Reply With Quote
Old 11-11-2010, 09:45 PM   #8
Salamander
 
NEBogger's Avatar
 
Join Date: Dec 2008
Location: Southeastern Nebraska
Default

I do have a different camera now. Kids gave it to me for Mother's Day, I can see the screen on this one even!
NEBogger is offline   Reply With Quote
Old 11-11-2010, 09:53 PM   #9
WG Prize & Gift Coordinator
 
havalotta's Avatar
 
Join Date: Apr 2009
Location: Michigan
Default

Equill have you tried loading 4-5 today anywhere?
I haven't been able to load more than 1-2 at a time for months.
__________________
The successful woman is the woman that had the chance and took it!

A walk among the elusive Whitetail Deer
havalotta is offline   Reply With Quote
Old 11-11-2010, 10:51 PM   #10
Official Plant Nerd
 
Equilibrium's Avatar
 
Join Date: Dec 2008
Default

I'm wasted.... my body and my brain took off on me. I'm trying to find that thread where benj1 was helping me with my new veggie beds and I can't find the thing. We had a break in the weather... it's been in th upper 50's and today it hit 60 so I took off the last 3 afternoons to get this beds filled with compost and then a mix of compost mixed with sand and top soil to my veggie beds. El problemo.... the veggie beds are about 600' away from where they dumped the load in my driveway.... I got smart and shoveled it all into a trailer and then the riding lawn mower broke so I couldn't get the trailer over by the veggie beds.... no problem since we happen to have a few more riding lawn mowers for spare parts but.... Pillsbury was gone so I had to shovel it all out of the trailer and into the wheelbarrels and now I'm getting frustrated that I can't test out the photos since I can't find the thread but.... here goes.... meet my veggie beds and now I've got to go sleep off this body and brain aches...
Attached Thumbnails
error-img_4563.jpg   error-img_4572.jpg   error-img_4570.jpg   error-img_4567.jpg   error-img_4568.jpg  

__________________
"Be who you are and say what you feel, because those who mind don't matter and those who matter don't mind."
- Dr. Seuss
Equilibrium is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
error

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -5. The time now is 08:55 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.3.2